avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa perioada determinata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa perioada determinata

Buna ziua!
In urma reorganizarii am primit preaviz, iar in aceasta perioada mi s-a propus sa raman pe perioada determinata pe postul unei colege care este in concediu de ingrijire copil. Intrebarea mea este daca pot intra in somaj dupa ce se intoarce din concediu.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:37, 13 Octombrie 2011
Incetarea de drept (art.56(1), lit.i) din Codul muncii) a CIM pe perioada determinata la data expirarii termenului pentru care a fost incheiat va permite sa beneficiati de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de cresterea copilului pentru tati R3b0rn R3b0rn Sotia mea a fost angajata la o societate cu contract pe perioada determinata. Ea a ramas insarcinata si a nascut inainte sa ii expire contractul iar societatea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere copil anculita anculita Buna ziua, as dori sa stiu cum se procedeaza pentru obtinerea indemnizatiei de crestere copil dupa incheierea contractului de munca. Momentan am contract de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj ? de unde iau adeverinta ? yuby yuby Buna ziua , Situatia mea este in felul urmator .Am fost angajata la Unicc in sistemul bancar cu acte contract pe perioada determinata , am intrat in concediu ... (vezi toată discuția)