avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa concediu crestere copil - din cauza ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa concediu crestere copil - din cauza incetarii activitatii angajatorului

Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: in ianuarie 2012 mi se termina concediul pt. cresterea copilului.Societatea la care lucram s-a desfiintat.Doresc sa beneficiez de indemnizatia de somaj, am stagiu de cotizare de 12 luni inainte de concediu. Fostul angajator a spus ca nu poate sa-mi elibereze adeverinta cu stagiul de cotizare pt ca societatea nu mai exista. La AJOFM mi-au spus ca neaparat imi trebuie pt dosarul de somaj aceasta adeverinta si de asemenea decizia de incetare a activitatii, sa insist al fostul angajator. Cum rezolv aceasta problema, cine imi elibereaza documentele necesare?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:44, 13 Octombrie 2011
1. Daca firma este desfiintata atunci inseamna ca a depus arhiva la ITM.
2. Mergeti la ITM si va rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte cerute pt somaj! dorali dorali in cazul in care am extrasul de cont cu viramentele de la o societate unde am lucrat cu 7 ani in urma,imi mai trebuie o alta adeverinta din care sa reiasa ... (vezi toată discuția)
A doua adev.-somaj pt cele 12 luni lando lando BUNA ZIUA, AM FOST BAGAT IN SOMAJ DAR NU POT SA DEPUN DOSARUL DEOARECE IMI MAI TREBUIE O A DOUA ADEVERINTA COMPLETATA DE LA LOCUL DE MUNCA ANTERIOR PT 2 ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? manowar1979 manowar1979 Buna ziua! Am nevoie de o informatie de la dvs deoarece agentia judeteana de care apartin, adica Targu Neamt, nu m-a lamurit...pana pe data de 22 decembrie ... (vezi toată discuția)