avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Noile ajutoare pentru incalzirea locuintei aprobate de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Noile ajutoare pentru incalzirea locuintei aprobate de Senat

Imi poate raspunde cineva daca eu stau cu chirie si sunt la facultate cu plata si nu lucrez pot beneficia ajutorul pentru caldura,mai specific ca sora mea nu mai este la scoala si ar vrea sa se angajeze, stam impreuna,ce acte ne trebuie sau cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:07, 14 Octombrie 2011
...... iar in cazul povestit de dv., @Adam Grecu, ar fi vorba despre doua ajutoare, unul la Iasi si altul in Bucuresti..... pentru aceeasi familie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire ileanasandu ileanasandu 1.As vrea sa stiu cum se poate obliga conducerea unei asociatii de propietari sa-mi elibereze un document din care sa reiasa cate persoane locuiesc la mine in ... (vezi toată discuția)
Abuz trei3 trei3 Buna ziua Pot beneficia de subventia pentru caldura conform Legii dar datorita presedintelui de bloc care nu vrea sa imi dea o adeverinta din care sa ... (vezi toată discuția)
Abuz in acordarea ajutorului de plata caldura la intretinere irastoica irastoica Salut tuturor! Stati sa vedeti si sa nu credeti! Administratorul meu ma trece la plata intretinerii cu trei persoane desi in apartament sunt numai eu(si ... (vezi toată discuția)