avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare act vanzare cumparare teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare act vanzare cumparare teren extravilan

Mama mea are 86 de ani si a semnat un act vanzare cumparare la Notariat - in ce conditii se poate anula acest act.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 12:06, 14 Octombrie 2011
poate solicita anularea acestui act daca consimtamintul, datorita virstei nu a fost valabil exprimat lipsind discernamintukl sau fiind viciat
buna ziua.
avand in vedere varsta inaintata a doamnei consider ca s-ar putea obtine anularea actului de vanzare-cumparare, daca de exemplu, la data autentificarii actului de v-c ,vanzatoarea nu a prezentat la notar un certificat medico-legal care sa ateste ca este in deplinatatea facultatilor mentale, daca nu a fost asistata de un reprezentant de la primarie, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notari publici - neglijenta in serviciu georgemoto georgemoto Spre exemplu, la notar 2 batrani de 84 respectiv 86 au incheiat un contract de intretinere. Notarul spune ca acele 2 persoane varsnice sunt in ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare imobil cu un batran katalanu katalanu Salutare, Am gasit un apartament de vanzare al carui singur proprietar este o batrana in varsta de 80 de ani. Notarul mi-a spus ca ar fi bine ca la ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil persoana peste 70 ani aandra aandra Vreau sa cumpar un apartament de la o persoana in varsta de 79 ani. Este unic proprietar. Intrebarea mea este daca notarul este obligat sa-i ceara certificat ... (vezi toată discuția)