avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... SSM SI PSI
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

SSM SI PSI

Buna ziua'
Reprezint o societate comerciala din Brasov si doresc sa gasesc o societate sau un pfa care sa ma ajute cu protectia muncii si psi , tot ce implica aceste lucururi.
Credeti ca ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Octavia Turbatu , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:21, 17 Octombrie 2011
Ati incercat un search pe google.
Buna ziua,

Desigur ca va putem ajuta.

Luati datele mele de contact din Profil Consultant.

Cu stima,

Dragos Corbuleanu
Director Dezvoltare


Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2011
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Utilizatorul a solicitat un serviciu extern SSM-PSI, si nu de RESURSE UMANE !
A specificat ca e din Brasov, cam departe de Bucuresti, avand in vedere ca SSM-ul nu se poate face decat la fata locului, la RU, e mai simplu, prin internet !
Daca sediul central este in Bucuresti nu insemana ca nu avem reprezentanta in Brasov. Va rog sa fiti mai atenta pe viitor si sa nu va grabiti, stimata doamna/domnisoara Octavia. Pentru conformitate precizez ca suntem prezenti in 15 orase inclusiv Brasov. Pentru doamna din Brasov: Nu ezitati sa ma contactati sau sa-mi lasati un numar de telefon. Detaliile de contact le gasiti cautand dupa siteul care coincide cu numele meu de utilizator sau la Profil Consultant.
OK, sorry, nu va suparati pe mine ! Dar tocmai am fost acuzata ca-mi fac reclama, cand eu nu faceam altceva decat sa postez niste articole ssm, luate de pe legislatiamuncii.ro !
Am intrat pe profilul consultant al dvs. si am vazut ca va ocupati cu RU, in Bucuresti !
Pana acum am fost atenta !
Va felicit daca sunteti asa de extinsi in tara, si aveti ca activitate pe langa RU si SSM/ PSI.
Va doresc mult succes in activitate.
Cu stima Octavia Turbatu ( age 53 )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de lucru monik27 monik27 Buna in data de 04.05.09 am avut un accident de lucru,soldat cu amputarea degetului mijlociu si reconstructia degetului aratator si inelar.Nu am avut contract ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de instructaj psi la un magazin second hand de haine , Attilaba Attilaba Buna, dacama poate ajuta cineva , e nevoie sa fiu instruit la 6 luni de PSI la un PFA second hand (vezi toată discuția)
In atentia angajatorilor dar si a lucratorilor! Octavia Turbatu Octavia Turbatu Potrivit legislatiei in vigoare,[b] sunt infractiuni si se transmit parchetului pentru inceperea urmaririi penale, [/b]urmatoarele fapte constatate de ... (vezi toată discuția)