avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Ce inseamna \"nedeterminata\" in extrasul de carte ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Ce inseamna "nedeterminata" in extrasul de carte funciara?

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns elocvent cu privire la extrasul de carte funciara. La Partea II la rubrica "nume si prenume proprietari" scrie "Alexe Madalina-Nedeterminata". Va rag sa-mi spuneti exact ce inseamna "nederminata".
Multumesc
Cel mai recent răspuns: madalina.alexe , utilizator 15:52, 14 Octombrie 2011
este vb de cote nedeterminate
Ultima modificare: Joi, 13 Octombrie 2011
ContSters224434, utilizator
Adica proprietara este casatoriata?sau imobilul este impartit cu cineva? Nu este singura proprietara?
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2011
madalina.alexe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la succesiune ANDREEA 98 ANDREEA 98 Buna ziua ! Este vorba despre un apartament care este cumparat de parinti pe numele fratelui meu si al parintilor (in acte apare numele si prenumele ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar apartament murphy_04_09 murphy_04_09 Vreau sa cumpar un apartament. Vanzatorul nu mi-a zis ca este sediu de firma. Am fost la un notar public si acesta a obtinut extras de carte funciara pentru ... (vezi toată discuția)
Modificarea datelor cf - posibila? sannek sannek Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema: -am cumparat un teren impreuna cu sotia,proprietari amandoi, actul de cumparare a terenului fiind inregistrat la ... (vezi toată discuția)