avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mai pot beneficia de ajutor pentru incalzire ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mai pot beneficia de ajutor pentru incalzire ?

Mai pot beneficia de ajutor pt incalzire daca impreuna cu sotul meu detin un apartament cumparat in rate si totodata apar ca si coproprietar cu cota indiviza 1/2 la o garsoniera care este a tatalui meu care locuieste acolo ? veniturile noastre sunt de 800 lei la 3 membri deci 266 pe membru de familie .
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2011
sykes, utilizator
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 05:24, 15 Octombrie 2011
Deja intrati si in probleme mai complicate, cu cedare sau vanzare de proprietate.

Doamna, merita sa va despartiti de o proprietate a dv. ca sa primiti cateva sute de lei de la stat? Dar puneti-va problema ca si aceasta donatie sau vanzare, facuta la notar desigur, pentru ca altfel n-ar avea nicio valoare juridica, inclusiv in acest caz al acordarii de ajutor pentru caldura, costa multi bani. Aveti acesti bani? Si daca ii aveti, nu-i mai bine sa platiti caldura cu ei (in lipsa ajutorului) decat sa va cedati / vindeti o proprietate?

Pai ce faceti? Si daca facem o socoteala ati putea sa va acoperiti aceasta cheltuiala notariala in ani de zile de ajutor de incalzire, or nu se stie daca la anu' sau peste doi ani sau in viitor acest ajutor se va mai acorda sau se va acorda in cuantum la fel de mare sau venitul dv. din familie va fi de asa natura de a nu fi eligibili pentru primirea vreunui ajutor de acest fel ... nu ramaneti in paguba?.

Nu ne ducem cu gandul si socoteala mai departe in timp ca nu e cazul.
Dar eu aici va spun, parerea mea, ca o proprietate nu se vinde, nu se cedeaza, pentru a-ti rezolva o problema de moment, ca moment se cheama cateva luni pe an in care ati beneficia de acest ajutor. In viata ai multe surprize si faptul ca dv. sunteti coproprietara a unui imobil v-ar scuti de o parte din aceste surprize.

Sigur, dv. veti face cum credeti, ca dv. suportati dificultatile materiale... :(
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Octombrie 2011
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de caldura 2016 sery107 sery107 Buna ziua. In cererea de acordare a ajutorului de caldura, cap.5, bunuri imobile se specifica: \'Familia/persoana singură îndreptăţită deţine în ... (vezi toată discuția)
Daca stau etajul 4, iar caldura e in sistem pausal am ceva reduceri? liv1u liv1u Am o problema si administratorul nu ma poate lamurii, v-as fi recunoscator daca m-ati putea lamurii in urmatoarea problema: - am renuntat la repartitoare si ... (vezi toată discuția)