avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bani la gri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bani la gri

Buna ziua, va cer ajutorul intro problema din ce in ce mai intalnita,,munca la gri''.
Am demisionat de la o societate unde am fost platita la gri iar acum dumnealor refuza sa imi achite restul de bani(cei la gri).
Cum pot reusi sa imi recuperez banii restanti?
Daca fac plangere la ITM, inafara faptului ca voi plati si eu sau doar eu o amenda,altceva nu rezolv.Ma puteti indruma ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:11, 14 Octombrie 2011
mb_mihaela a scris:

Buna ziua, va cer ajutorul intro problema din ce in ce mai intalnita,,munca la gri''.
Am demisionat de la o societate unde am fost platita la gri iar acum dumnealor refuza sa imi achite restul de bani(cei la gri).
Cum pot reusi sa imi recuperez banii restanti?
Daca fac plangere la ITM, inafara faptului ca voi plati si eu sau doar eu o amenda,altceva nu rezolv.Ma puteti indruma ?
Multumesc

La ITM nu aveti de ce sa platiti vreo amenda , dar nici angajatorul dvs ... ceea ce relatati este de competenta ANAF-ului ...

De altfel, este foarte greu de demonstrat ca dvs primiti bani in plus la salariu si care nu sunt cuprinsi in c.i.m. sau in statul de plata ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul demisiei cu art 81 lit 7, mai pot sa imi recuperez banii? sclippi sclippi Buna ziua, In cazul demisiei cu art 81, lit 7, mai pot apoi sa fac sesizare la itm ca nu mi-am incasat salariile restante? Daca demisionez cu art 81, ... (vezi toată discuția)
Salariu gri, dovada in instanta ContSters47405 ContSters47405 De doi ani lucrez la o societate, pe cim si statul de plata este inscris salariul minim pe economie, restul de bani ii primesc in plic. Cum pot dovedi in ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru ca am lucrat la negru Gujlibar Gujlibar Buna seara, Lucrez la o firma de aproximativ 1 an si am inceput acolo cu salariul minim pe cartea de munca, in realitate luand in mana mai mult decat dublu. ... (vezi toată discuția)