avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

BUNA ZIUA, DACA SORA MEA A FOST MULTI ANI PLECATA DIN CASA PARINTEASCA SI ACUM DUPA MOARTEA MAMEI VREA SA FACEM SUCCESIUNEA(TATA TRAIESTE) SI NU A CONTRIBUIT CU NIMIK LA IMBUNATATIREA SI INTRETINEREA CASEI SI A TERENULUI PE CARE ESTE PROPIETATEA IN CONTEXTUL IN CARE EU AM INVESTIT FOARTE MULT LA MODERNIZAREA CASEI ARE TOT ATATA DREPT CAT SI MINE???
Cel mai recent răspuns: NIKNIKO , utilizator 16:06, 17 Ianuarie 2014
Buna ziua, ma puteti ajuta cu niste lamuriri? Trebuie sa deschid eu succesiunea cu partaj ca sa pot avea castig de cauza? As vrea sa o pot inaltura de la succesiune pe sora mea , care se tot bate cu pumnul in piept ca oricum are de drepturi si ea care chiar nu a participat cu nimik sau trebuie sa o las pe ea . Credeti ca as putea sa castig , pentru ca asta i-mi doresc indiferent de costuri
va rog am nevoie de ajutor , ma poate ajuta cineva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicit o informație despre succesiune: se poate pune în vânzare apartamentul în timp ce se dezbate la notariat? danpower danpower Tatal meu a murit de curand ,mama demult timp aproape 15 ani,se poate face succesiunea la notariat pentru partaj,tin sa mentionez ca am o sora?As mai vrea sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune ostroveanu ostroveanu Eu si sora mea suntem mostenitorii unei case la tara plus terenul aferent acesteia , nu am facut succesiunea dupa decesul ambilor parinti , ultimul decedind ... (vezi toată discuția)
Procedura succesiune Lily2012 Lily2012 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati cu privire la procedura succesiunii de urmat in cazul in care ambii parinti au decedat, primul in 2008, iar al doilea in ... (vezi toată discuția)