avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acord global in Proiectare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acord global in Proiectare

Buna ziua ! Exista situatii in care Casele de Pensii au acceptat Adeverintele de acord global pt.calculul pensiei? Am lucrat 8 ani in proiectare si am auzit ca ba s-ar recunoste ba nu . Pe adeverinta mea scrie ca a fost eliberata pt. Casa de Pesii in vederea calculului pensiei conf. Legii... Au fost situatii cand recunoasterea acestor Adeverinte a fost obtinuta prin instanta ? VA MULTUMESC ! SV
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:31, 14 Octombrie 2011
1. Conform legislatiei anterioare datei de 1 aprilie 2001 formele de retribuire in acord sau cu bucata, in regie ori dupa timp, pe baza de tarife sau cote procentuale nu sunt luate in calcul la stabilirea punctajului mediu anual, intrucat nu au facut parte din baza de calcul a pensiilor.

2. Se pare ca unlele instante de judecata au dat castig de cauza pensionarilor, altele nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

acordarea adeverintelor in acord global Pionut Pionut Ajutatima va rog frumos si pe mine mar interesa daca sa modificat un articol in legea 19/2000 in care calculul punctajului se face in functie de venitul brut ... (vezi toată discuția)
Acord global doinitaand doinitaand Se ia in calcul acordul global in perioada 1078-2006? (vezi toată discuția)
Acord global pt calcul pensii mmarianne mmarianne Buna ziua. Am o nedumerire in legatura cu modul in care acordul global se ia in calcul la pensii. Pe adresa societatii noastre vin cereri ale fostilor angajati ... (vezi toată discuția)