avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile angajatului in caz de concediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile angajatului in caz de concediere

Buna ziua. Am si eu o intrevare in ceea ce priveste o posibila concediere. din motive subiective, seful a decis sa ne dea tuturor angajatilor de la o anumita sectie a societatii unde lucram un avertisment in scrie, fara a ne spune nimic inainte despre asa ceva, ca vom fi sanctionati pentru ca: 1. intarziem la servici, desi nu este cazul, deoarece toata lumea ajunge la ora fixa si pleaca la ora fixa. 2. pauze de masa prelungite, unde nu este cazul, luam pauza mai putin decat ne-a spus dumnealui ca putem. 3. nerespectarea termenului limita la proiectele predate, desi nu este cazul, proiectele fiind mereu finalizate inainte de termen. 4. atitudine ireventioasa fata de conducerea societatii, unde nu este cazul, deoarece intre angajati si sef nu se discuta decat,,buna ziua'', ,,la revedere''. Cum este posibil sa demonstram, intreg colectivul, ca seful abuzeaza de putere, vorbeste cu angajatii foarte urat, ameninta si pastreaza o atmosfera de tensiune constanta la birou, nu ne-a platit nici salariile de 2 luni, avand in schimb pretentia sa muncim si mai mult si chiar sa ne luam acasa sa lucram? In cazul in care ne concediaza, se poate sa ramanem fara toti acei bani pe care ii mai avem de luat din urma( e vorba de zeci de milioane de lei), doar din cauza acestui pretins avertisment? Este posibil sa isi bata joc atat de tare de noi? Va rugam, ajutati-ne cu un raspuns... Va multumim.
Cel mai recent răspuns: ContSters225946 , utilizator 13:43, 14 Octombrie 2011
Multumim... O sa incercam. Ne-am saturat sa nu se ia nicio masura si sa fim calcati in picioare in halul asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test evaluare la locul de munca lumifatu lumifatu zilele trecute seful direct mi-a inmanat trei foi A4 care contineau 22 de intrebari la care trebuia sa dau raspunsul corespunzator, avand ca timp de rezolvare, ... (vezi toată discuția)
Orele suplimentare neplatite cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Stiu o persoana care lucreaza la o clinica particulara si are program de la 8 la 16 , conform contractului de munca este platita cu 40 de ore de ... (vezi toată discuția)
Condica pontaj valabila? iela100 iela100 buna ziua, Daca angajatii unei firme au condica de prezenta la intrare si semneaza zilnic completand ora sosirii si ora plecarii si intrucat avand un program ... (vezi toată discuția)