avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua

va rog sa ma invete si pe mine cineva care ar fi calea cea mai simpla in urmatoarea problema. am cumparat un teren si casa acum un an am facut un antecontract de vanzare cumparare. in el mi-am luat angajamentul ca ma voi ocupa de acte in totalitate. primaria comunei nu a reusit sa imi inmaneze titlul de proprietate al fostilor proprietari pentru a face cadastru si restul documentelor. va rog spune-ti-mi ce sa fac, unde sa ma adresez.
Cel mai recent răspuns: Chelba Elena , Consultant managementul calitatii 20:00, 15 Octombrie 2011
buna ziua.
ce presupunea exact angajamentul luat , de a va ocupa de acte?
adica eu cumparatorul trebui sa realizez cadastru, inscrierea in cartea funciara toate documentele necesare ptr intocmirea actului de vanzare cumparare final
Daca v-ati angajat in calitate de cumparator sa va ocupati de cadastru si intabulare, nu primaria trebuie sa va inmaneze titlul de proprietate al vanzatorilor, ci vanzatorii insisi.
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2011
ContSters103772, utilizator
pai nu il au nu s-a emis niciodata acest act
Asta inseamna ca nu sunt proprietari si nu va pot vinde ceva ce nu-i al lor.

Alte discuții în legătură

Obtinere titlu de proprietate Chelba Elena Chelba Elena va rog sa ma invete si pe mine cineva care ar fi calea cea mai simpla in urmatoarea problema. am cumparat un teren si casa acum un an am facut un ... (vezi toată discuția)
Buna seara popescu 07 popescu 07 va rog ma puteti sfatui si pe mine cum sa fac sa pot obtine un titlu de proprietate, mai exact cum sa fac ca primaria sa depuna documentatia necesara ptr ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare cumparare Alinadragomir Alinadragomir Buna ziua! Tatal meu a inchieiat un antecontract de vanzare cumparare sinalagmatic in fata avocatului, in care este precizat pretul si care a fost primit de ... (vezi toată discuția)