avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA

O societate de catering factureaza servicii pentru o scoietate din UE. In acest caz locul prestarii este in Romania conf. Art. 133(4) lit.d. (masa s-a servit la sediul societatii din Romania)Conform normelor aceasta operatiune nu se declara in declaratia 390. Cum se intocmeste factura? Se calculeaza TVA si se trece pe factura, sau se aplica taxare inversa?
Cel mai recent răspuns: rbruzadelli , utilizator 14:24, 14 Octombrie 2011
factura se intocmeste normal, cu tva si restul vad ca stiti
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestari servicii intracomunitare lilianadnc lilianadnc Persoana fizica autorizata primeste sume de bani de la o societate din UE pentru un program it pe care l-a facut si cu care are incheiat un contract.S-a ... (vezi toată discuția)
Cod special de tva stela chelner stela chelner Buna ziua O firma neplatitoare de tva in Romania, primeste factura de servicii dela o firma din Olanda, pe factura este trecut taxare inversa. Firma din ... (vezi toată discuția)
Facturare servicii intracomunitare STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua Societate neplatitoare de tva, neinscrisa in Registrul Operatorilor intracomunitari factureaza servicii la o societate din UE (societatea ... (vezi toată discuția)