avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contructie regie proprie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contructie regie proprie

Care este monografia contabila pt o constructie executata in regie proprie? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:23, 15 Octombrie 2011
Inregistrarea cheltuielilor:
601=301
6028=3028
607=371

Iesire din gestiune produse finite:
711=345

Decontarea lucrarilor executate in cursul lunii, se inregistreaza la sfarsitul lunii:
231=722

Inregistrarea procesului verbal de receptie al lucrarilor, la finalizarea investitiei:
212=231
Costul autorizatiei de constructie se baga pe 635 sau intra in costul constructiei? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 Octombrie 2011
alina1977, utilizator
Contavaloarea autorizatiei de constructie o inregistrati in cont 635. Este o cheltuiala deductibila din punct de vedere fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrari de amenajare a unei cladiri ContSters137674 ContSters137674 Buna seara! Am si eu o nelamurire privind inregistrarea in contabilitate a urmatoarei situatii: Societatea are magazin de materiale pentru constructii. A ... (vezi toată discuția)
Consum intern florina ciubotariu florina ciubotariu lucrez intr-un depozit materiale constructii.s-a folosit var si ciment din cel adus la vanzare .va rog frumos sa-mi spuneti cum o sa-l ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila la panificatie Diana ionela Timoscov Diana ionela Timoscov Lucrez la o firma care are ca obiect de activitate fabricarea painii si a produselor de patiserie.As avea nevoie de o monografie completa pentru a nu se ... (vezi toată discuția)