avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

Buna,
Imi poate spune cineva in cat timp pot sa fac o plangere penala pentru inselaciune?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 17:26, 14 Octombrie 2011
nu exista un termen deoarece nu suntem in prezenta unei plingeri prealabile pentru care sa se aplice termenul de 2 luni. puteti depune sesizarea oricind in interiorul termenului de prescriptie a raspunderii penale.
adica in 15 ani pot sa o depun oricand?
Daca exista probe are nu se mai arhiveaza dupa o perioada de timp,ar fi indicat sa nu asteptati .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen introducere plangere lilicrin lilicrin Buna ziua, as vrea sa stiu care este termenul legal in care se poate introduce o plangere pentru frauda, ce se intampla daca am depasit termenul si care sunt ... (vezi toată discuția)
Inselaciune cris_15 cris_15 Buna ziua, as dori sa stiu in cat timp se poate depune plangerea de inselaciune CP 215 ali 5, de la data comiterii infractiunii? (vezi toată discuția)
Depunere plangere intarziata nathaniel nathaniel o persoana este amenintata cu o arma si batuta , dar nu depune plangere la politie imediat daca depune plangere cu martori dar dupa cativa ani mai este luata ... (vezi toată discuția)