avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Subventii crestere animale
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Subventii crestere animale

imi poate spune si mie cineva mai multe detalii privind subventiile acordate de stat pentru ovine,caprine etc.nu cunosc absolut niciun detaliu in privinta asta.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 14:32, 17 Octombrie 2011
consultati cu multa atentie masurile din programul PNDR pe site: [ link extern ] .
in functie de acestea veti primi consultanta gratuita daca mergeti la APRDP din localitatea resedinta de judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene bitza23 bitza23 Ce masura as putea accesa pentru obtinerea de fonduri europene daca detin un teren pe care nu am cultivat nimic? (vezi toată discuția)
Bani europeni audimar audimar buna ziua as vrea sa stiu ce masuri pot accesa pentru a deschide o afacere?mentionez ca am un SRL D si in urma unor greseli nu a fost aprobat.nu vreu sa ma ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile cresterea animalelor adrianamarius adrianamarius am o propietate la tara , animale (oi) cum pot obtine fonduri nerambursabile? (vezi toată discuția)