avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... probe necesare in penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

probe necesare in penal

Menajera angajata cu contract mi-a furat din casa bijuterii valoroase de familie pe care,cu sotul ei,le-a valorificat cu contracte la diverse case de amanet.la politie atat ea cat si sotul au recunoscut cu lux de amanunte totul.Dupa 4 luni,cand a fost chemata la procuratura,a schimbat declaratia afirmand ca sotul meu i-ar fi oferit TOATE bijuteriile in scop de a intretine relatii sexuale.Bijuteriile i-ar fi fost oferite pe rand (si au fost vreo 45 de contracte la amanet,cu cate 3-4 obiecte)
Procuroarea a intors dosarul spre politie pentru confirmarea sau infirmarea acestor noi aspecte.Nu exista nici o proba inafara de spusele doamnei respective.
Cum ar trebui ea sa dovedeasca cele afirmate?
Stiu ca disjungerea doasrului a fost corecta dar in hartia pe care am primit-o scrie si ca am drept de contestatie in 20 de zile.
Daca voi contesta minciunile spuse de ea,voi avea castig de cauza?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 23:58, 18 Octombrie 2011
Este evident ca schimbarea declaratiei s-a facut pentru a-si atarge impunitatea. Imprejurarile de care vorbeste nu pot fi dovedite usor, iar organul de rumarire penala nu va cadea atit de usor in plasa. Nu ati avea mari sanse daca formulati plingere impotriva solurtiei procurorului, mai bine inssitati sa se urgenteze la politie noile cercetari.
Multumesc pentru raspuns.Asa gandeam si eu dar nefiind de specialitate...Inca o data,multumesc
e posibil ca sa se intoarca totul la 180 grade.
sa ne gandim ca dvs faceti referire la vreo 45 de contracte ,asta inseamna ca menajera a furat in timp bijuteriile si dvs ar cam fi trebuit sa observati lipsa acestora.
cine a invatat-o sa se intoarca a stiut ce spune.
se complica rau lucrurile.
sper sa o scoateti la capat dar daca ceea ce sustine menajera acum este adevarat ?
succes
Din cate stiu ca ar trebui,justitia nu este o barfitoare intriganta ci se bazeaza pe dovezi fara dubiu.

Incercati sa propuneti testarea ei poligrafica. Vedeti ce va raspunde :)

Alte discuții în legătură

Contestatie certificat medical care contraindica testul poligraf maiincolo maiincolo Menajera care mi-a furat din casa toate bijuteriile de aur (o valoare foarte mare) incearca sa se eschiveze de la testul poligraf prin depunerea unui ... (vezi toată discuția)
Tergiversare ancheta penala maiincolo maiincolo Am depus o plangere la politie privitoare la furtul unor bunuri de valoare din casa de catre menajera -data depunerii plangerii 3 martie 2011. Menajera si-a ... (vezi toată discuția)
Test poligraf alexandrugroza alexandrugroza Buna seara. Subiectul propus de mine a fost intors pe toate partile, am citit pe internet cateva opinii interesante despre acest test poligraf. Saptamana ... (vezi toată discuția)