Este concediul de odihna diminuat de incapacitatea temporara de munca?
Exemplu clar: salariat cu 21 zile co/ an alendaristic; in cursul unui an calendaristic s-a aflat in incapacitate temporara de munca pentru o perioada de 30 zile calendaristice. De cate zile de co poate beneficia in anul respectiv? Multumiri. :)
Incapacitatea temporara de munca diminueaza c.o., acesta se acorda pentru timpul efectiv lucrat.
EX: nr. zile c.o. = 21 zile : 12 luni * nr. luni efectiv lucrate.
La art.140 din Codul muncii se spune:
"(2) Durata efectivă a concediului de odihnă anual se stabileşte prin contractul colectiv de muncă
aplicabil, este prevăzută în contractul individual de muncă şi se acordă proporţional cu activitatea prestată într-un an calendaristic".
Daca salariatul nu lucreaza efectiv 12 luni intr-un an, CO se acorda proportional cu timpul efectiv lucrat.
Daca a avut cateva zile de concediu medical, eu nu am tinut cont de ele si i-am dat tot CO. Dar daca are concediu medical mai mare (ca in exemplul dvs.), concediu fara plata si altele asemenea, atunci i-am diminuat CO.
In cazul expus de dvs. i se da concediu de odihna numai pentru 11 luni (21/12*11=19 zile lucratoare).
Co vs. cm
mony
Credeti ca este legala o clauza inclusa int-un contract colectiv de munca prin care se stabileste ca orice zi de concediu medical ce trece peste 30 zile se ... (vezi toată discuția)