avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

cheltuieli deductibile

buna seara!sotul meu are de la inceputul anului un PFA in domeniul constructiilor.Saptamana trecuta si-a achizitionat un flex (polizor) mai bun si mai scump care sa-l ajute in activiatea pe care o desfasoara,problema este ca luat-o pe numele lui,nu pe PFA(nu si-a mai dat seama),desi PFA-ul se cheama exact ca el!Intrebarea noastra e daca putem cumva sa trecem aceasta achizitie la cheltuieli deductibile si daca da cum sa procedam?multumim anticipat pt.timpul acordat si pt.raspunsurile primite!
Cel mai recent răspuns: mayer , utilizator 11:02, 15 Octombrie 2011
Faceti vanzare /cumparare intre pf si PFA (contract v/c sau borderou de achizitii, atasati si documentele cu care ati cumparat, inregistrati bunurile in Reg inventar)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate pfa alina240 alina240 Am o nelamurire legata de registrul de incasari si plati.Am infiintat de curand PFA-ul si inca nu am avut incasari. Am in schimb cateva cheltuieli facute din ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli pfa dupa actualizarea art. 48 bogdan_alex bogdan_alex Buna ziua, am si eu o mare nelamurire cu acest art. 48 din codul fiscal. Din cate am inteles deducerea combustibilului nu mai poate fi facuta de un PFA dar ... (vezi toată discuția)
Mijloc fix pfa venit real iulia_pop iulia_pop Daca am o masinarie(am cumparat-o pe numele meu) pe care vreau sa o trec pe pfa-ul meu pe venit real, pentru a fi folosita in interesul pfa-ului si sa-mi deduc ... (vezi toată discuția)