avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... masa credala
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

masa credala

Buna ziua,
As dorii sa stiu daca pot intervenii si eu la masa credala in calitatea de chirias intr-un spatiu comercial al unei societati care se afla in stare de insolventa(inca se judeca declararea insolventei!)
Urmaresc sa obtin o facilitate pentru a cumpara spatiul comercial dupa ce firma va fi declarata insolventa de catre administratia financiara.Exista vreo posibilitate pentru a imi facilita accesul (interventie in proces sau la masa credala)?
In cat timp dupa incheierea procesului se pot depune cererile pt inscriere la masa credala(contractul meu mai are valabilitate inca cativa ani)
Cu stima,
La masa credala a unei societati se pot inscrie numai creditorii.
Dvs daca nu sunteti creditor al acelei societati nu va puteti inscrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment si popriri deja existente cristian7002 cristian7002 Daca am deja infiintata o poprire pe niste bani (de la un tert) in cadrul unei proceduri viitoare de faliment a debitorului meu se mai poate inscrie cineva la ... (vezi toată discuția)
Hot. def. insolventa alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Cum pot obtine hot. def. pt. un debitor caruia i sa dispus incheierea proc. insolventei. Nu m-am inscris la masa credala. Mi-o trebuie doar ... (vezi toată discuția)
Insolventa/faliment, care sunt pasii pentru inscriere la masa credala? specialmee specialmee Buna ziua, Ma confrunt cu 2 situatii, 2 societati comerciale falimentare. La prima sunt actionar minoritar, detineam 2%, de curand a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)