Va rog sa ma ajutati cu un articol de lege conf. caruia salariul cu majorarile obtinute in instanta se scriu in cartea de munca.
Mai clar, am obtinut o hotarare irevocabila pt majorarea salariului conf. L 221/2008, iar secretara refuza operarea in cartea de munca, motivand ca mai intai sa primesc banii, apoi opereaza in carnet.
Dupa 01.01.2011 nu se mai opereaza in carnetele de munca ... iar inscrierile in carnetul de munca se opereaza si fara sa primiti banii mai intai ... Decretul nr.92/1976 privind carnetul de unca, abrogat la 01.01.2011, nu prevedea nicio astfel de conditie pentru inregistrarea in carnetul de munca a salariilor obtinute in instanta.
Care este perioada pentru care ati obtinut aceste drepturi salariale? ... lucrati in sectorul bugetar sau privat?
Da, se poate efectua rectificarea in carnetul de munca pe baza hotararii judecatoresti ... solicitati angajatorului sa puna in executare acea hotarare , inclusiv sa va opereze in carnetul de munca rectificarea salariului ...
Carti de munca
Ralucky
Am si eu o intrebare. Daca in cartea de munca este operat doar pana la data de 01.09.2008. atunci cand d-na a fost in ingrijire copil acum la reintoarcerea ei ... (vezi toată discuția)
Carte de munca
dorina58
Buna ziua, doresc sa stiu care sunt pasi de urmat in urmatoarea situatie: la solicitarea eliberari cartii de munca , am constatat ca nu sunt facute ... (vezi toată discuția)