avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ASISTENTI MEDICALI LICENTIATI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ASISTENTI MEDICALI LICENTIATI

Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani vechime,am scoala PL SANITARA iar anul acesta am absolvit facultatea.In tot acest timp am lucrat la spital pe sectie cu paturi.in prezent sunt incadrata cu salariu de AMGeneralist cu grad principal in valoare de 1593 RON.Stie cineva daca am dreptul la un salariu mai mare?Am depus adeverinta de licenta si o cerere cu acordarea drepturilor salariale la directia unde lucrez si astept raspuns. A mai trecut cineva prin asa ceva?Va rog sa-mi raspundeti ce sanse am? Daca am:(:(:(
Nu vreau sa va dezamagesc,dar nu cred ca veti avea castig de cauza,atata timp cat legislatia la data la care s-a propus promovarea dvs. nu prevedea mentinerea gradului principal...
Oricum acest act normativ,adica OUG35/2012 nu se aplica retroactiv ci pt. situatiile aparute dupa data intrarii in vigoare.
chiar daca nu vom avea castig de cauza .As putea sa depun o noua cerere de promovare la directiune ? in aceasta cerere sa specific incadrarea conform ordonantei nr 35 din 2012 Deoarece sunt incadrata la momentul actual ca asistent medical PL grad principal.M-as multumii sa fiu incadrata ca asistent S grad principal din 1 08 2012.S-ar putea intampla acest lucru?
Dat fiind ca aveti pe rolul instantei deschisa o actiune privind promovarea dvs. eu cred ca ar trebui sa asteptati ca aceasta sa se pronunte....
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in urma obtinerii diplomei de licenta CO.COS CO.COS In ce act normativ este reglementata promovarea in urma obtinerii diplomei de licenta, de pe postul de asistent medical cu scoala postliceala pe postul de ... (vezi toată discuția)
Incadrare asistent medical studii superioare gicu64 gicu64 am absolvit,facultatea de asistente(umf craiova)in septembrie 2011,am depus actele (adeverinta de absolvire )in septembrie2011,cum ar trebuii sa fiu ... (vezi toată discuția)