avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... inscriere sulta la cartea funciara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

inscriere sulta la cartea funciara

Cum pot inscrie sulta pe care o am de primit la Cartea Funciara ,daca este in desfasurare vanzarea prin licitatie a unui imobil ?
Cel mai recent răspuns: sammy44 , utilizator 16:38, 15 Octombrie 2011
cu o cerere la cartea funciara, la care atasati si titlul dvs pentru sulta in copie.. Mai puteti sa va inscrieti si la masa credala la executorul judecatoresc care cere vanzarea la licitatie
Luni are loc primul termen de licitatie . Pot sa depun chiar atunci la executorul judecatoresc? E de ajuns hotararea irevocabila pe care o am? Mi s-a spus ca inca nu am partajul incheiat.
daca din aceea hotarare irecovabila rezulta sulta, da o puteti depune la executor impreuna cu o cerere de inscriere la masa credala
In hotarare scrie cum ne-a fost atribuit pe rand imobilul cu obligatia de-a plati sulta 1/2 ,celuilalt si pt. ca nici unul nu a reusit sa faca lucrul acesta , conf. art673Cpc , s-a dispus vanzarea prin executor judecatoresc.
avocatPetre a scris:

daca din aceea hotarare irecovabila rezulta sulta, da o puteti depune la executor impreuna cu o cerere de inscriere la masa credala

am cautat pe net o astfel de cerere , nu stiu ce trebuie sa contina ,ma poate ajuta cineva cu un model sau sa-mi spuna , in linii mari ce trebuie sa scriu? exista un termen limita de depunere , tinand cont ca luni are loc primul termen de licitatie si eu vreau sa depun atunci aceasta cerere executorului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj neincheiat? sammy44 sammy44 Mi s-a spus ca nu am partajul terminat. Am o hotarare de la fond care dispune vanzarea imobilului prin executor judecatoresc, am o hotarare de la Tribunal, ... (vezi toată discuția)
Caut urgent avocat sammy44 sammy44 caut un avocat specializat in executari silite (vezi toată discuția)
Cum se poate iesi din indiviziune ? loanabelciu loanabelciu Buna ziua, Am in comun cu fostul sot un apartament si as vrea ca dupa procesul de partaj sa raman cu apartamentul si sa-i platesc o sulta stabilita de ... (vezi toată discuția)