avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru fara acord vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru fara acord vecini

Buna ziua!

Am o problema si va rog frumos daca puteti sa ma ajutati...am un vecin care a cumparat in anul 2006 un teren extravilan, lipit de al meu. Acesta a adus un inginer topograf care ia masurat terenul si ia atribuit numar cadastral, apoi l-a intabulat. Acum, acesta m-a dat in judecata pentru granituire. Intrebarea mea este: este legala atribuirea numarului cadastral fara participarea/acordul celorlalti vecini? Cred ca problema granituirii se rezolva mult mai usor daca eram si eu chemat la masuratori...poate ne intelegeam, dar asa...
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:44, 15 Octombrie 2011
Daca aveti nemultumiri legate de acest proces de graniturie, aveti dreptul sa formulati intampinare si sa aratati punctul dvs de vedere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare cadastru TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua! Am o problema si va rog frumos daca puteti sa ma ajutati...am un vecin care a cumparat in anul 2006 un teren extravilan, lipit de al meu. ... (vezi toată discuția)
Cadastru valabil? TRAIAN78 TRAIAN78 Buna ziua! Am o problema si va rog frumos daca puteti sa ma ajutati...am un vecin care a cumparat in anul 2006 un teren extravilan, lipit de al meu. ... (vezi toată discuția)
Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)