s.c.- suntem chiriasi, in 2008 am facut contacte de inchiriere cu proprietarii spatiului : 1 -pers.fizica locuieste in Romania 50%, 2.persoana fizica locuia in strainatate reprezentata de un mandatar 50%.proprietarii fiind rude matusa-nepot.In cursul anului matusa moare, nepotul vine cu acte aditionale si somatii prin care ne cere cota de 50%sa o platim in contul lui invocind ca mandatul de mandatar este nul.noi s.c. am continuat sa platim cota conform contractului timp de 3 luni, dupa care societatea noastra s a confruntat cu autorizarea spatiului si am fost suspendati din cauza nedetineri de '"flux tehnologic"",am comunicat in scris ambelor parti pers.fizica 1 a zis ca lui ii trebuie bani si nea trimis catre mandatarul pers. nr 2, care nu a putut sa ne da un raspuns ferm deoarece d-na murise dar a zis conform contactului faceti si opriti din cota si daca vor veni si alti mostenitori la succesiune vedem la timpul respectiv.noi am construit , am cheltuit,dar dupa 10 luni in care am avut zile fripte cu pers fizica 1 am cedat si am anulat contractul cel detineam si am facut contract numai cu pers. fizica 1.,aceasta expriminduse verbal acceptul la deducerea din chirie a cheltuielilor ptr fuxul tehnologic din cota pers fizic 2/.dupa 2 ani de la incheierea contractului cu pers.fizica 1 aceasta deschide proces in instanta si vrea bani care noi ii datoram pers decedate,.ce credeti ca este de facut are dreptate?defuncta lasind un testament unde sunt alti mostenitori pers.fizica 1 nefiind mentionata in acel testament.