avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plati catre CNSAT
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plati catre CNSAT



Am primit acasa un plic de la CNSAT in care mi se comunica ca in perioada 2002-2004 nu am platit contributia catre dumnealor.Mentionez ca in aceea perioada am avut un PFA care ulterior s-a desfiintat.Din 2000 nu am beneficiat de nici un serviciu medical.Mentionez ca din 2004 am lucrat la diverse firme care au platit contributia catre dansii si eu nu am avut nevoie de nici un serviciu medical .sunt obligata sa platesc taxa daca nu am beneficiat de serviciile dumnealor?


Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 20:41, 15 Octombrie 2011
In primul rand nu conteaza daca ati beneficiat sau nu de servicii medicale decontate de casa de asigurari de sanatate. Se plateste acea contributie. La dumneavostra e posibil sa fie legata de acel pfa. Mergeti la ei cu hartia primita si cereti informatii si ce acte doveditoare trebuie sa duceti sau daca aveti ceva de plata pentru acea perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea vechimii in munca pentru dosarul de șomaj thanx thanx Buna ziua, Am avut un PFA în 1998-2000 si nu mai am nici un act legat de aceasta si nici in cartea de munca nu apare nimic ... la ce instituție trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita pt neplata cass Diana01 Diana01 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Am primit de la Ministerul Finantelor un titlu executoriu pentru neplata CAS ului intr-o perioada in ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere c.a.s. danielbulgaru danielbulgaru Sotia mea a avut deschise 2 p.f.a : unul in 2007 care a fost a fost inchis in 2008 si altul in 2008 care a fost inchis in 2010 . Pe data de 24.05.2011 a ... (vezi toată discuția)