avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza judiciara - experti criminalisti
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza judiciara - experti criminalisti

Buna seara. Supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie. Este obligatorie publicarea numelui expertului oficial (in tabelul cu expertii criminalisti autorizati) in Monitorul Oficial. Ce se intampla in cazul in care expertul oficial care a executat expertiza, nu apare in tabelul publicat in Monitorul Oficial partea a IVa, dar apare in tabelul de pe site-ul Ministerului Justitiei. Este valabila expertiza executata de acesta
Va multumesc. Cu stima
Cel mai recent răspuns: IOAN ONUL , Alte profesii 15:31, 18 Octombrie 2011

Normal ca este valabila expertiza executata de acesta. Pe site-ul Min. Justiei se publica experti autorizati in conditiile legii. Consultati M. Of nr. 519/22 iulie 2011 pentru modificarea O.G. nr. 75/2000
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expert contabil judiciar bodeanu-ita bodeanu-ita Un expert contabil ,desemnat de parchet la cererea procurorului, poate efectua expertize contabile judiciare la o asociatie de proprietari, daca nu este ... (vezi toată discuția)
Lista experti evaluatori arte arte plastice cassy cassy buna ziua ! va rog sa ma ajutati cu o lista/un autorizat pentru expertiza tabluri din bucuresti casele de licitatii sustin ca expertizeaza numai ce ii ... (vezi toată discuția)
Expert parte iris141 iris141 Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu clarificari referitoare la rolul expertului parte in cazul efectuarii unei expertize criminalistice (accident rutier) ... (vezi toată discuția)