avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita...
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita...

buna seara..ma numesc ciociu mugur si am apelat la siteul acesta ptr a afla mai multe detalii..azi am primit un ordin de executare silita in care sunt prevazute art.371.7 alineatul 2,art.373,art.385,art.413 si art.591 din codul de procedura civila..in 2005 am contractat un credit de nevoi personale dar din cauza conditiilor actuale am fost trecut in somaj,tin sa mentionez ca,conform celor precizate de ei in executarea silitanu detin nici un fel de bunuri mobile sau imobile...prin aceasta executare silita pot fi afectate bunurile parintilor?si inca o intrebare:exista in codurile de legislatie din Romania,legea insolvabilitatii clientului?caci m-am consultat cu un jurist si acesta mi-a spus ca este asa ceva..vreau sa aflu si parerea d-voastra:">..va multumesc frumos.....
[editat]
Ultima modificare: Duminică, 16 Octombrie 2011
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 22:54, 15 Octombrie 2011
in conditiile in care nu detineti nici un bun mobil sai imobil si nici nu realizati venituri, nu au ce sa execute silit.Bunurile parintilor sau ale altor rude sau cunostinte atat timp cat nu au garantat pentru dvs la contractarea creditului, nu pot fi urmarite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare mihaita 80 mihaita 80 am un contract de credit de nevoi personale,si momentan sunt in inposibilitate de plata, pe numele meu am doua televizoare artic,un frigider si o canapea ... (vezi toată discuția)
Am mici probleme cu o firma de recuperare credite sora13_ella sora13_ella buna ziua as dorisa stiu sieu ce se poate intampla:.... socru meu a facut un credit in 2007 ptr fata lui iar aceasta nu aplatit ratele cred ca de anul trecut ... (vezi toată discuția)
Executare silita ioana71 ioana71 Buna ziua. Am 2 credite mai mari la doua banci diferite, respectiv 7890 lei si 12000 lei. Un IFN a cesionat creditul unei firme de recuperare creante care mi-a ... (vezi toată discuția)