avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recurs in termen la Tribunal micsorare pensie de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recurs in termen la Tribunal micsorare pensie de intretinere !!!

Solutie: Încheiere de suspendare potrivit art. 242 alin. 1 pct. 2 C.p.c !?!?!?!?
Va rog sa-mi spuneti CAT MAI URGENT POSIBIL ... Ce inseamna aceasta "Solutie" ??? Precizez faptul ca eu sunt dintr-un oras (judet), iar procesul se judeca in alt oras(judet) si nu am posibilitate sa ma deplasez la termenele stabilite de Instantele de Judecata !!!, In primul proces, am facut mentiunea ca doresc sa se judece in lipsa !!! Cand am depus recursul ... l-am depus in termenul prevazut de lege de 15 zile de cand am luat la cunostinta prin Posta Romana conform datei de pe stampila aplicata pe plic ... dar cand am trimis recursul prin posta si a fost inregistrat si s-a dat si termen de judecata, am omis sa fac mentiunea in recurs ca doresc sa se judece in lipsa iar la termenul de judecata am citit pe SITE ... Portalul Instantelor de Judecata aceasta solutie ... !!! Oare nu ar fi trebuit ca procesul sa se rejudece cu tot cu dosarul initial ??? Oare nu cumva aparatorul partii adverse se foloseste de faptul ca nu ma pot prezenta la procese ???
CE INSEAMNA ACEST FAPT ??? si CE ESTE DE FACUT IN CONTINUARE ??? VA ROG MULT SA-MI RASPUNDETI LA ACEASTAINTREBARE CAT MAI URGENT POSIBIL PENTRU CA IN SENTINTA DATA DE JUDECATORIE MI S-a MARIT PENSIA DE INTRETINERE DESI NU ESTE NORMAL !??!?!?
VA ROG DIN NOU SFATUITI-MA CUMVA !!! CE SETE DE FACUT IN ACEST SENS ???
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 18:22, 16 Octombrie 2011
Fiind vorba de recurs este necesar sa solicitati si in acest dosar judecarea in lipsa. Intrucat nu ati facut aceasta mentiune in recurs si partile nu s-au prezentat, in mod corect instanta a dispus suspendarea.
Faceti cerere de repunere pe rol adosarului si cereti continuarea judecatii in lipsa dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs c.a. ioanvasiliu ioanvasiliu Buna ziua. Am facut recurs la o hotarare judecatoreasca data de tribunal (litigiu de munca cu fostul meu angajator),la curtea de apel , iar raspunsul pe care ... (vezi toată discuția)
”cu recurs pe întreaga durată a suspendării.” viktorV viktorV Bună ziua ! Cine îmi poate explica ce înseamnă : ”...Cu recurs pe întreaga durată a suspendării.” Contextul întreg al dispozitivului, este ... (vezi toată discuția)
Divort cu repetir mmirela_m mmirela_m care e procedura legala pt a incheia acest proces??? ,, daca am terminat un proces de divort in 2006 cu o hotarare irevocabila prin care mi-am redobandit ... (vezi toată discuția)