avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
doru6 a scris:

Stai sa ma uit. Deci 3 OEPA, 2 pr.civ. si 1 penal. Da, si eu ma mir de moi :D

si la civil nimic n-ai gresit ??
adi_09 a scris:

doru6 a scris:

Am mai verificat o data. N-am gresit nimic la civil si procedura penala.
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2012
doru6, utilizator
doru6 a scris:

adi_09 a scris:

doru6 a scris:

Am mai verificat o data. N-am gresit nimic la civil si procedura penala.

foarte tare... mie la civil mi s-au parut nasoale.. si la procedura civila daca invatam mai bine apelul si recursul ma descurcam si eu mai bine :))
Eu am fost varza dupa esecul de la INM si m-am si mutat, am mai avut si alte probleme de rezolvat. N-am citit nimic in afara de OEPA cateva zile din saptamana trecuta.Apelul si recursul nici n-am mai apucat deloc. Nu stiu cum am reusit scorul asta, am fost nesigur pe destul de multe grile, am mers mult pe logica, m-a ajutat testul de rationament de la INM ha ha.

Oricum mi-e frica tare de sinteze, mai ales ca saptamana asta o am iarasi jumatate ocupata cu altele, nu cred ca mai apuc apelul si recursul in nici un caz ;) Asta e, mi-am folosit tot timpul liber pentru pregatirea de la INM si acum back to work.
Ultima modificare: Luni, 8 Octombrie 2012
doru6, utilizator
da si eu am fost ocupat cu inm-ul si n-am mai apucat sa invat mare lucru la restu decat oepa ce-am citit. de maine ma apuc din nou cu studiul da nu stiu cu care sa incep :)))

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)