avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE BAROU 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE BAROU 2012

Inițiez un nou subiect în legătură cu viitorul concurs de admitere în barou, deși cel din 2011 nici nu s-a terminat. Însă, dat fiind faptul că intenționez să am in vedere participarea și la concursul din 2012, nutresc speranța că ne vom aduna o mână de utilizatori pentru a dezbate toate problemele cu care ne confruntăm în tratarea materiei pentru examen, și, cu siguranță nu vor fi puține. Multă baftă celor ce susțin mâine următoarea probă, iar celorlalți ”sus, pe cai!” că avem multă treabă!
adi_09 a scris:

la penal m-au furat sugacii

Si pe mine la fel! La penal cu 2 puncte... si la oepa, dar cu mai putin... Voi faceti contestatie? Ei in art. 33 alin 5 din hot 4/2011 zic ca nu pot sa scada nota...
doomkikidex a scris:

Salutare si felicitari celor admisi. Eu una am media de intrare, am note f bune la toate materiile, mai putin la penal..unde am 4,92...mi-au dat cu 3 pct mai putin decat mi-am calculat. Am facut contestatie, insa nici daca ma chinui tot nu-mi da nota asta. Foarte ciudata corectarea la penal.

si eu am picat tot din cauza penalului unde imi corectasem la sange 8 si am luat putin peste 4. Chiar nu stiu cum s-a ajuns la aceasta nota. sper sa se remedieze situatia pentru ca nu este corect!!
adi_09 a scris:

cu cat te-au furat ca si pe mine m-au furat cu 4 puncte!! si nu exagerez deloc!
doomkikidex a scris:

Salutare si felicitari celor admisi. Eu una am media de intrare, am note f bune la toate materiile, mai putin la penal..unde am 4,92...mi-au dat cu 3 pct mai putin decat mi-am calculat. Am facut contestatie, insa nici daca ma chinui tot nu-mi da nota asta. Foarte ciudata corectarea la penal.

si eu 4.90 am. ceva s-a intamplat la penal ...de la 8 (fiindca prima speta am gresit-o) cum naiba sa ajung la 4.90 ? eu ma asteptam in cel mai rau caz la vreun 6 (ca poate nu am scris pe placul lor sau sa fi uitat ceva sau formulat intr-un alt mod )... asta in condtiile in care am scris la restul aproape bine
si la oepa meritam 10 fiindca am scris tot ce vroiau ei ... dar mi-au dat 9
Ultima modificare: Duminică, 4 Noiembrie 2012
adi_09, utilizator
hellena09 a scris:

adi_09 a scris:

Si pe mine la fel! La penal cu 2 puncte... si la oepa, dar cu mai putin... Voi faceti contestatie? Ei in art. 33 alin 5 din hot 4/2011 zic ca nu pot sa scada nota...

as face si la oepa unde m-au furat cu 1 punct dar mi-e frica sa nu-mi scada fiindca la penal m-au furat cu 4 puncte si nu stiu cat imi vor da inapoi si mi-e frica sa fac si la oepa contestatie. sigur nu scad nota? stiti cazuri in care s-a scazut nota? multumesc

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)