avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pot sa?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pot sa?

locuiesc la curte si as vrea sa imi extind constructia cu o bucatarie facuta din lemn si placata cu rigips si polistiren exterior ...pot sa lipesc bucataria de peretele casei vecinului fara acordul lui scris sau verbal?daca da in baza carei legi ?
Cel mai recent răspuns: cristianstanciu , utilizator 11:03, 17 Octombrie 2011
nu, nu puteti...peretele lui este proprietatea lui...cum va si ganditi ca ati putea face acest lucru fara acordul lui??? Si ca sa nu aveti probleme pe viitor, acordul e bine sa fie scris.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
eu.ro.lex a scris:

nu, nu puteti...peretele lui este proprietatea lui...cum va si ganditi ca ati putea face acest lucru fara acordul lui??? Si ca sa nu aveti probleme pe viitor, acordul e bine sa fie scris.

In plus,fata de cele aratate anterior de dl. avocat, BCPI, cei de la cadastru nu permit, autorizatie de constructie aveti? Tine de faptul ca imobilul veinului este un intreg, iar constructia dvs. un alt intreg. Oricum ar fi se poate cere sanctionarea dvs. atat instantei,cat si al BCPI, daca nu aveti acordul. Solicitati acordul scris si vb. cu un topograf autorizat, sfatul meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mansardare podul unei case sebannu sebannu Buna ziua, sunt destul de nou pe acest forum si as avea nevoie de putin ajutor pentru mansardarea unei case,(in privinta documentelor). Ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
O constructie usoara legata de casa cumpărată pr8n prima casa cosmina_marina cosmina_marina Buna ziua ! As vrea sa fac o constructie usoara...din osb izolat la exterior cu polistiren si în interior va fi rigips. Credeti ca ar afecta intr-un fel ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie sau extindere si reparatii? bioana70 bioana70 Buna ziua !Va rog sa ma ajutati cu un sfat .Doresc sa demolez o bucatarie de vara care este trecuta in contractul de v-cumparare sub denumirea de anexa ... (vezi toată discuția)