avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii foaie colectiva de prezenta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

foaie colectiva de prezenta

buna ziua. Am si eu o intrebare. Am o angajata care este in concediul de sarcina si lauzie. cum o pontez in foaia colectiva de prezenta?

Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
kittycriss, utilizator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 19:37, 17 Octombrie 2011
La societatea la care lucrez pontam angajatele aflate in CIC cu abrevierea "CI" (de la concediu ingrijire copil) pe toate zilele din luna. Am considerat ca este bine sa fie pontata asa, chiar daca are CIM suspendat, deoarece primeste ceva compensare la indemnizatia de CIC si apare pe statele de plata in fiecare luna.
Puteti proceda in mod asemnator la pontaj.
Eu pontez cu M, pentru ca acesta este concediul de maternitate (un concediu de boala cu codul 08). Concediul pentru crestere copil este cel care se acorda dupa ce se finalizeaza concediul de maternitate (pre + postnatal), asa ca salariata nu se afla in aceasta perioada in CIC inca.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
Loredana_84, utilizator
Imi cer scuze, era vorba de concediu de maternitate, nu CIC. La firma mea se ponteaza cu "CM" (concediu medical).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua byta byta inainte sa ma angajez unde lucrez acum am lucrat in alta parte,dar am facut o pauza de aproximativ 9 luni.ce vreau eu sa stiu e ca daca as dori sa imi platesc ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru boala obisnuita dupa concediul postnatal AlinaIoanPopa AlinaIoanPopa Buna ziua, Am o intrebare la care sper ca DVS veti avea raspunsul. Anul trecut in luna Noimebrie am pierdut copilul la nastere. Am fost in concediu ... (vezi toată discuția)
Conditii obtinere indemnizatie copil roxxanna roxxanna Am si eu cateva nelamuriri referitoare la obtinerea indemnizatiei pentru copil. Am citit discutiile de pe acest forum dar tot nu am ceva clarificat: Am fost ... (vezi toată discuția)