IDinu a scris:
Bună ziua.
În primul rând, câtă vreme mașina a fost în posesia dumneavoastră și a soțului, fără însă a o fi cumpărat legal, deci fără ca dumneavoastră să aveți calitatea de proprietari, sora soțului dumneavoastră, din punct de vedere formal, putea să și-o ia. Pe de altă parte, depinde de modul cum a luat-o. respectiv, unde era mașina în acel moment? Cu atât mai mult, acel mail nu vă ajută, fiindcă ea poate motiva că v-a dat-o împrumut.
Personal, apreciez că vă va fi greu să dovediți în instanță cele pe care le susțineți, fiindcă probatoriul pe care îl veți propune se va rezuma la martori și interogatoriu, ori niciuna dintre aceste probe nu vă va ajuta prea mult (presupun că și ea va avea martori).
Vă doresc să vă înțelegeți pe cale amiabilă, iar dacă alegeți varianta unui litigiu, mult succes!
cred ca ati facut dreptul la spiru haret.
@sarperosu,angajati avocat,pentru ca aveti sanse mari.nu ati pierdut nimic.poate fi vorba si de inselaciune.dar daca va multimiti cu gandul ca ati pierdut,felicitari.am si eu o masina,si as dao tot asa,nu stiti un...cumparator?