Cu toate ca nu sunt admin sau moderator, ca studiul postat este extrem de pertinent, concludent si util discutiei, trebuie sa observ ca ai procedat la fel ca si utilizator(ul)pro, sau cum se mai numeste el dupa ce-si schimba IP-ul, pe care l-am criticat putin mai sus tot pentru poliloghia postata, adica in loc sa faci un rezumat, sa-ti spui parerea si sa dai un link ai postat tot studiul.
Cu toate acestea postarea e utila.
cu prietenie, u.b.i.k.
P.S.
vis a vis de critica mea cu privire la cele scrise de dl. Cristi Danilet, mai ales la pasajul in care afirma ca fiecare judecator trebuie sa rezolve cu titlu particular chestiunea legalitatii unuia sau a altuia (care altul?) dintre barouri (adica in sala la dl. Danilet e legal baroul Bota, iar in sala de vis-a-vis e legala UNBR?) pasajul meu preferat, chiar daca in opinia mea contine unele exagerari, este urmatorul:
Aceşti magistraţi ar trebui să răspundă:
- profesional, pentru vădită incompetenţă profesională, motiv de excludere din magistratură;
- penal, pentru neglijenţă în serviciu sau, după caz, pentru abuz în serviciu;
- material, pentru pagubele pricinuite prin exercitarea funcţiei cu rea-credinţă sau cu neglijenţă criminală.