Buna seara,
Problema mea este urmatoarea: am formulat contestatie impotriva executarii silite si totodata cerere de suspendare a executarii pana la solutionarea contestatiei. La primul termen, instanta decide: ,,admite exceptia de netimbrare invocata de catre instanta din oficiu si anuleaza cererea de suspendare si cererea de chemare in judecata, ca netimbrate"
Va rog, sa ma sfatuiti, se mai poate face ceva? Trebuia sa-mi puna in vedere instanta ce taxe trebuiesc platite si cu ce valoare?
Va multumesc!
Instanta avea obligatia sa va puna in vedere cuantumul taxei judiciare de timbru. Acest lucru se putea face fie prin citatie, comunicata inaintea primului termen, fie la primul termen in sedinta publica.
Studiati mai intai dosarul care l-ati avut pe rolul instantei privind contestatia la executare, pentru a va lamuri daca procedura citarii a fost indeplinita cu mntiunea de a achita timbra si apoi veti sti ce aveti de facut.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Anulare recurs
clyde2010
1. \" ... pune in vedere depunerea dovezii achitarii taxei de tb si tb judiciar,sub sanctiunea anularii recursului ca netimbrat.\"
Ce inseamna asta:se poate ... (vezi toată discuția)