avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită contestatie executare
Discuție deschisă în Executare silită

contestatie executare

Buna seara,
Problema mea este urmatoarea: am formulat contestatie impotriva executarii silite si totodata cerere de suspendare a executarii pana la solutionarea contestatiei. La primul termen, instanta decide: ,,admite exceptia de netimbrare invocata de catre instanta din oficiu si anuleaza cererea de suspendare si cererea de chemare in judecata, ca netimbrate"
Va rog, sa ma sfatuiti, se mai poate face ceva? Trebuia sa-mi puna in vedere instanta ce taxe trebuiesc platite si cu ce valoare?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ELENA LOREDANA TANASE , Avocat 22:46, 18 Octombrie 2011
Instanta avea obligatia sa va puna in vedere cuantumul taxei judiciare de timbru. Acest lucru se putea face fie prin citatie, comunicata inaintea primului termen, fie la primul termen in sedinta publica.
daca ati fost citat cu mentiunea de a timbra si nu v-ati conformat, nu mai puteti face nimic
Nu am fost citata; s-au nu am primit-o.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
mary_stoica, utilizator
In acest caz formulati recurs si cereti casarea hotararii instantei de fond cu trimiterea cauzei spre rejudecare.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2011
ContSters103772, utilizator
Studiati mai intai dosarul care l-ati avut pe rolul instantei privind contestatia la executare, pentru a va lamuri daca procedura citarii a fost indeplinita cu mntiunea de a achita timbra si apoi veti sti ce aveti de facut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare recurs clyde2010 clyde2010 1. \" ... pune in vedere depunerea dovezii achitarii taxei de tb si tb judiciar,sub sanctiunea anularii recursului ca netimbrat.\" Ce inseamna asta:se poate ... (vezi toată discuția)
Contestator dat in debit de instanta pentru taxa de timbru??? dandanaua dandanaua O institutie publica formuleaza contestatie la executare pt.o hot.jud.prin care a fost obligata la chelt.de jud.catre reclamant.Instanta la care se introduce ... (vezi toată discuția)
Anulare cerere ca netimbrata Adrian Burlacu Adrian Burlacu In urma unuei plangeri penale impotriva fostului administrator (pentru nepunerea in executare a unei hotarari judecatoresti cu privire la plata salariilor), ... (vezi toată discuția)