Am o firma nou infiintata de prestari servicii si am nevoie de un contabil si nu stiu pentru care dintre variante sa optez: sa angajez contabil sau o firma de contabilitate?
in favoarea contabilului
ar fi ca vorbesti cu un om - contabilul este om nu robot- si orice nelemurire se rezolva pe calea dialogului intre oameni
la o firma de conta, un angajat primeste sarcini, ce intelege aia face, nu comenteaza, am inalnit cazuri de completari total aiurea ale valorilor din facturi deoarece scrisul era de mana, destul de ilizibil si operatorul a scris ce a inteles
in defavoare
in caz de greseli, nu prea te lasa inima sa-l penalizezi pe omul care il cunosti,
o firma de conta o actionezi in judecata, la o adica............
daca ma intebati pe mie eu as alege omul
Cred ca datorati niste scuze tuturor celor care lucreaza la o firma de conta.Nici acestia sa stiti ca nu sunt roboti.
La o firma de contabilitate lucreaza tot oameni asa ca nu stiu de unde ideea "am inalnit cazuri de completari total aiurea ale valorilor din facturi deoarece scrisul era de mana, destul de ilizibil si operatorul a scris ce a inteles".
Dar e mult mai simplu sa ramanem la stadiul de economisti angajati, ca poate da Dumnezeu,de mila,sa nu ne dea nimeni in judecata.
Am lasat mesajul in forum, insa nu sunt de acord cu interventia facuta de Dvs. Asa cum a scris mai sus si colega mea Simona, contabilii/economistii care sunt angajati ai unei firme de contabilitate nu executa lucrarile precum "robotii", doar pentru ca acestea le sunt sarcinile de serviciu. In primul rand ca sa poti lucra in contabilitate trebuie sa gandesti logic. Pentru ca pana la urma in mainile contabilului sta soarta unei societati.
Considerati va rog aceasta postare a mea drept un avertisment, pe care nu l-am facut in topicul destinat avertismentelor deoarece astept alaturi de colegii mei scuze pentru postarea de mai sus,.