avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contabilitate pentru un SRL
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contabilitate pentru un SRL

Am o firma nou infiintata de prestari servicii si am nevoie de un contabil si nu stiu pentru care dintre variante sa optez: sa angajez contabil sau o firma de contabilitate?
cu scuze pentru intraziere
imi cer sincer scuze, nu am vrut sa jignesc pe nimeni, poate nu am reusit sa explic corect ceea ce am vrut sa transmit
nu faptul ca cine lucreaza in firma de conta este robot, doamne fereste!, era in intentia mea sa scot in evidenta, ci doar faptul ca lucrurile sunt privite mai impersonal lucrand cu informatii culese din documente decat atunci cand contabilul lucreaza direct si are izovare de informare atat documentele scrise cat si cele orale furnizate de manageri (asta am vrut sa descriu cand am facut referite la cazuri intalnite, un cinci trecut ca 6 deregleaza toata balanta, iar in mii de lei..... ) si de aici avantajul de a angaja un contabil
deci daca am formulat gresit inca odata regret
Faptul ca Dvs. nu v-ati exprimat cum se cuvine a creat aceasta confuzie. Noi am inteles exact ceea ce ati lasat sa se inteleaga din postarea respectiva, @cotelino.

Din punctul meu de vedere, scuzele va sunt acceptate. :)

O zi frumoasa va doresc tuturor!
Spre deosebire de Gabriela tind sa cred ca va mentineti in declaratia dvs.initiala.
Adica e un fel intoarcere ca la Ploiesti,dar ambalat frumos.
Actele la o firma de contabilitate nu se trimit cu porumbelul ci se colecteaza de catre noi sau sunt aduse chiar de admnistratori si in momentul primirii,eu cel putin,discut pe marginea lor.Tocmai de aceea nu pot fi de acord cu dvs.
Dar pana la urma este treaba fiecaruia cum se organizeaza,dar ma deranjeaza cand vad cum alti colegi denigreaza firmele de contabilitate.
In definitiv avem aceeasi calificare,economisti.
Important ,cred eu,este mai putin forma de organizare,dar foarte important este sa fii tot timpul informat in timp util de tot noianul de modificari.
Consider ca asta face diferenta intre economisti.
Succes in activitate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz sau greseala? adrian_huned adrian_huned am o intrebare, un prieten de al meu lucreaza ca si mine la o firma de paza si este agent interventie la un combinat, intr-o zi a venit la lucru si colegii lui ... (vezi toată discuția)
Functiile asociatiei de proprietari! florentinazara florentinazara Buna seara, Am fost numita Presedinta unei Asociatii de proprietari si doresc sa stiu daca pe langa functiile de presedinte, vicepresedinte, administrator (nu ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca roxana_elena roxana_elena Buna seara va rog spuneti-mi daca este in regula ca o persoana sa fie angajata ca secretar-casiera. In nomenclatorul de meserii nu este inregistrata meseria ... (vezi toată discuția)