avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită REFUZUL LA EXECUTARE?
Discuție deschisă în Executare silită

REFUZUL LA EXECUTARE?

Am solicitat prin intermediul executorului de la Primaria pe care trebuie sa o execut, lista cu inventarul domeniului privat al primariei. Daca nu vor inainta aceasta lista in termenul legal (30 zile) ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 23:52, 17 Octombrie 2011
veti face prin intermediul unui birou de executor judecatoresc o notificare prealabila actiunii de executare silita.
Multumesc
Probabil nu m-am facut inteles.
Am depasit aceasta faza. Am blocat conturile respectivei primarii (dupa cele 6 luni) prin intermediul executorului. Problema este ca se pare ca primariile nu mai primesc fonduri. Timp de trei luni de cand am blocat conturile - nu le-a intrat nici un ban. Si suma pe care o am de recuperat este mare. Daca in acest caz ei nu vor trimite documentele solicitate - ce pot face eu?
Dvs....nu puteti face nimic. Executorul judecatoresc poate..si stie exact ce are de facut.
Faceti cerere de staruinta in executare, solicitandu-i executorului judecatoresca sa insiste in cererea privind lista cu inventarul domeniului privat al primariei.
Vorbim totusi de...cereri facute intr-un dosar de executare...nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face executarea unei datorii ? perlutina perlutina Am cistigat un proces cu o primarie de sector. Au sa imi plateasca cheltuieli de judecata. Am fost la executor. Acesta zice ca a pus poprire pe cont-conturile ... (vezi toată discuția)
Cine ma ajuta cu executarea? ContSters183043 ContSters183043 Am inceput executarea impotriva unei primarii (comuna) care are sa-mi achite o factura emisa in 2009. Au fost indeplinite toate conditiile legale, am asteptat ... (vezi toată discuția)
O parere? dorinv dorinv Revin din nou cu o rugaminte catre voi. Avem o sentinta civila din data de 28 octombrie 2002,privitoare la plata unor chirii, investita de catre instanta cu ... (vezi toată discuția)