avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... eliberarea actului de adjudecare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

eliberarea actului de adjudecare

Buna ziua,

Imi poate spune cineva cat costa eliberarea actului de adjudecare de catre un executor judecatoresc? Pretul variza de la executor la executor sau este unul fix?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:59, 27 Octombrie 2011
Pentru intocmirea actului de adjudecare nu se percepe valoare financiara

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul creditorului ipotecar noul cod de proceduta civila - imobil executat silit MariaSimonaC MariaSimonaC Buna ziua, Sora mea a castigat licitatia pentru un apartament aflat in executare silita, imobil vandut de catre un executor judecatoresc si ipotecat in ... (vezi toată discuția)
Pasii urmatori adjudecarii unui imobil mihaipopescu85 mihaipopescu85 Buna Seara, Am adjudecat de curand un imobil la o licitatie publica si astazi am primit actul de adjudecare. Daca locatarii sunt dispusi sa evacueze ... (vezi toată discuția)
Executare ContSters79057 ContSters79057 As avea trei intrebari legate de o executare: 1. Daca la data intocmirii unui act de adjudecare 23 februarie 2009 urmare unui proces verbal de licitatie ... (vezi toată discuția)