avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pasii urmatori adjudecarii unui imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Pasii urmatori adjudecarii unui imobil

Buna Seara,

Am adjudecat de curand un imobil la o licitatie publica si astazi am primit actul de adjudecare.

Daca locatarii sunt dispusi sa evacueze imobilul mai este necesar executorul sau este suficient un proces verbal de predare-primire semnat de 2 martori?

Unde se plateste valoarea de 2% a impozitului pe tranzactie?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DEXX , utilizator 23:41, 15 Aprilie 2014
Este necesar sa asteptati 15 zile dupa care executorul judecatoresc va intocmi documentul care atesta calitatea dv de proprietar al bunului imobil
Nu aveti ce sa mai aşteptati,asa cum spunea cineva inainte. Mergeti la adm finante publice, care la cerere va vor elibera un inscris in baza caruia veşti plati impozitul. Cu dovada platiti, pv si actul de adjudecare depuneti la OCPI ptr instaurare cât mai rapid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi care urmeaza dupa primirea actului de adjudecare elenealina elenealina Buna ziua, Am participat la o licitatie acum 30 de zile , iar astazi am primit actul de adjudecare al imobilului . Va rog frumos sa ma indrumati ce pasi ... (vezi toată discuția)
Impozit pe transferul de propietate imobiliara Marian - Cristian Petrea Marian - Cristian Petrea Buna seara tuturor! O sa trec direct la subiect. O cunostinta se confrunta cu urmatoarea situatie: A participat la o licitatie publica organizata ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil eusiatat eusiatat Buna ziua, Am rugamintea de a ma ajuta cu cateva informatii. Intentionez sa achizitionez un imobil prin licitatie si as vrea sa stiu care este procedura si ... (vezi toată discuția)