avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

am fost prins intr-un supermarchet avand asupra mea 2 produse pe care le-am furat.agentii de paza m-au controlat,mi-au facut o fisa dupa datele de buletin,fisa pe care am, si semnat-o si apoi am achitat contravaloarea produselor(40 ron).neavand antecedente de nici un fel mi sa spus ca este doar un avertisment.credeti ca exista vreo sansa ca aceasta fapta sa ajunga la politie si in acest fel sa fiu acuzat de furt calificat?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:56, 25 Decembrie 2011
doar daca s-a facut plangere la politie.
si eu sunt in aceeasi situatie..mi s0a facut fisa, mi sau luat datele din buletin, am semnat, am platit produsul, dar nau chemat politia...asta s-a intamplat acum 8 luni. e posibil sa mai fiu acuzat dupa 8 luni? mi sa spus la fel, ca e un avertismet doar. multumesc
In general , daca nu este sesizata imediat politia , desi din punct de vedere juridic , nu este sarcina firmelor de securitate sa dispuna astfel de masuri , nu se va formula nicio plangere penala la politie , deci nu se va ajunge mai departe.
Aceasta a fost o sansa de care nu este bine sa mai incercati sa profitati.
Incercati sa tineti mainile cat mai adanc in propriile buzunare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat din hipermarket antonik93 antonik93 ieri prietena mea a fost surprinsa sustagand bunuri in valoare de 30 de lei.a fost prinsa de organele de paza,dusa in acea camera ,unde s-a completat o fisa si ... (vezi toată discuția)
Am furat si eu din cora andreideve andreideve Buna ziua, ma numesc andrei si am furat din cora o rezerva airwick.Am recunoscut si nu mi s`au solicitat date si responsabilul cu paza m`a pus sa platesc bunul ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket castoralexa castoralexa am fost prinsa filmata sustragand obiecte din supermarket. m-a oprit paza dupa ce am achitat cosul şi am fost dusa la camera de control. Mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)