avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am furat si eu din cora
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am furat si eu din cora

Buna ziua, ma numesc andrei si am furat din cora o rezerva airwick.Am recunoscut si nu mi s`au solicitat date si responsabilul cu paza m`a pus sa platesc bunul respectiv si fiind student si pt ca am recunoscut a spus ca nu cheama politia si ca ramane asa.mentionez ca am platit cu cardul cora datele fiind inscrise pe el.Ce parere aveti,va demara vreo actiune impotriva mea avand in vedere spusele dansului?
Cel mai recent răspuns: andreideve , utilizator 19:52, 22 Martie 2010
Parerea mea e sa stai linistit si sa nu mai faci asa ceva in veata ta cat traiesti ca daca nu te potolesti ajungi in puscarie pt nimic.
Eu cred ca trebuie sa multumiti,undeva sus,pentru noroc si sa va tineti mainile cat mai adanc in buzunare cand intalniti tentatii.
Nu cred ca mai aveti probleme,oamenii au fost mai mult decat intelegatori.
Ultima modificare: Luni, 22 Martie 2010
Radu Gabrian, Mediator
Va multumesc mult pentru raspunsuri atat domnului ati2009ro cat si r.gabi.A fost, recunosc o prostie din partea mea si una din care am invatat.O seara placuta si multe realizari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hipermarchet ContSters174266 ContSters174266 Buna ziua,am gresit intr-un moment de panica si am incercat sa imi insusesc 4 cartoane de tigari dintr-un hipermarchet dar pana la urma am gandit ca nu este ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket castoralexa castoralexa am fost prinsa filmata sustragand obiecte din supermarket. m-a oprit paza dupa ce am achitat cosul şi am fost dusa la camera de control. Mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)
Furt calificat din hipermarket antonik93 antonik93 ieri prietena mea a fost surprinsa sustagand bunuri in valoare de 30 de lei.a fost prinsa de organele de paza,dusa in acea camera ,unde s-a completat o fisa si ... (vezi toată discuția)