avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... In gradinitele de stat: fotografierea copiilor, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

In gradinitele de stat: fotografierea copiilor, oferirea spre vanzare a revistelor e permisa?

In gradinita din comuna, educatoarea vinde reviste pentru copii .Vine cu fotograf cu diferite idei de a fotografia copiii.vine cu piese de teatru de papusi facute de amatori.si toate astea in clasa si in timpul orelor .Au voie directorii si educatoarele sa faca asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 22:42, 21 Octombrie 2011
Eu nu cred ca vinde este tocmai termenul corect..Am avut si eu copii la gradinita si nu ne-a cerut nimeni obligatoriu sa achizitionam ceva.Toate sunt facultative.
Dupa dumneavoastra care este termenul corect atita timp cat le arata copiilor si ei incep sa planga daca nu le cumparam.eu cred ca in scoala sau in gradinita nu este butique. nu are voie sa aduca reviste sau concursuri, etc atata timp cat nu are acordul ministerului invatamantului.eu asa cred.
Solutia este sa ne educam copiii sa inteleaga ca nu le putem cumpara torul altfel cred ca ar trebuie sa nu ii mai scoatem din casa deoarece tentatii sunt peste tot.Nu mai intram in librarie cu ei,nu mai trecem prin fata niciunui chios de ziare unde sunt foarte multe reviste pentru copiii,nu le mai aratam dulciurile sa nu ceara in exces,sa nu mai mergem intr-un hypermarket ca sunt jucarii si tot asa.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatii de mobilier pt gradinita impuse aleksa_e aleksa_e Buna ziua. Fiul meu a fost inscris la grupa mica, apoi mijlocie la o gradinita de stat. La sedinta dna educatoare ne-a informat ca trebuie achizitionate ... (vezi toată discuția)
Bullying la școală - lege raspundere minor 12 ani ... Petrina29 Petrina29 buna seara ! drept civil lege raspundere minor 12 ani din nou probleme la scoala . am un baietel de 12 ani ( un copil supradotat IQ 147 intelelegere ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - minor de 5 ani, consecinte chira_chiriac chira_chiriac azi dimineata am fost la cumparaturi intr-un supermarket si copilul meu de 5 ani, mi-a cerut sa-i cumpar un ou kinder surprise dupa ce cu 10 minute in urma ... (vezi toată discuția)