Am revenit cu o nelamurire:
dupa decesul mamei mi-a ramas un contract de inchiriere intre mama mea si o firma, contractul este pe 8 ani, incheiat la notar.
Mi-a spus un avocat la care am fost, ca daca chriasul nu a fost trecut de la inceputul contractului in cartea funciara a imobilului care ii este inchiriat, dupa 5 ani de derulare a contractului, acesta poate fi atacat in justitie si pot cere eliberarea spatiului fara a mai fi nevoit sa-i platesc chiriasului despagubiri ptr. investitiile aduse.
Asta nu inteleg: adica clauzele contractuale pica dupa 5 ani, chiar daca contractul este pe 8 ani, daca nu l-am inregistrat in cartea imobilului??
Ce puteti sa-mi spuneti?
multumesc
este vorba despre cartea funciara.
eu nu cunosc prea multe in acest domeniu, iar la avocatii unde am apelat, mai mult am platit onorarii decat sa aflu ce nu stiam
deci nu pot sa-l dau afara deoarece pica teoria pe care mi-a spus-o dl. avocat X...??
Ipoteca
claudiu96
Tatal meu a cumparat un apartament confort I cu 2 camere, intr-un cartier marginas din oras. In 15 .06.2008 s-a prezentat la notar pentru a incheia ... (vezi toată discuția)
Mostenire
MARISSA7
Suntem doi frati.Parintii nostri au decedat in urma cu 12. In timpul vietii mama noastra era proprietara unui apartament.50% din proprietatea acestui aprtament ... (vezi toată discuția)