avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intretinerea achitata la zi dar apar cu penalitati de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intretinerea achitata la zi dar apar cu penalitati de anul trecut

Astazi am fost la asociatia de locatari pentru a obtine stampila si semnatura pentru sediul firmei si pentru a achita intretinerea pe luna august 2011. D-na administrator si presedintele asociatiei au refuzat sa-mi semneze actul de care am nevoie pe motiv ca as avea penalitati de anul trecut .Este adevarat ca anul trecut am fost in intarziere cu intretinerea si am achitat in decembrie 2010 toata suma (restanta +noiembrie 2010 ) dar de atunci sant cu intretinerea la zi .D-na administrator a fost in concediu pana astazi si acesta e motivul pentru care am achitat azi luna august.
Se poate sa am penalitati de anul trecut si ea sa nu-mi fi spus pana azi ? Are dreptul sa-mi refuze punerea stampilei si a semnaturii desi am semnaturile locatarilor de pe scara si sant cu intretinerea la zi ?
Cel mai recent răspuns: 200600 , utilizator 08:23, 20 Octombrie 2011
Conform art 10 din L nr 230/2007 Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces la cerere,la orice document al acesteia
Totodata,conform art 12 A c) si d) din HG nr 1588/2007Proprietarii au dreptul sa primeasca explicatii cu privire la calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari si ,eventual ,sa o conteste la presedintele asociatiei de proprietari,in termen de 10 zile de la afisarea listei de plata.Presedintele asociatiei de proprietari este obligat sa raspunda in termen de 7 zile
Multumesc mult pentru raspuns !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare quantumrevers quantumrevers Am si eu o mica problema nu gasesc o explicatie concreta la urmatoarea problema : Locuiesc la parter si s-au executat lucrari la lift , eu nu folosesc liftul ... (vezi toată discuția)
Abuz administrator si presedinte de asociatie Viorela Nita Viorela Nita sunt o proprietara de apartament, cele doua doamne presedinta si administratora asociatie de proprietari unde locuiesc nu doresc sa imi incaseze ... (vezi toată discuția)
Penalitati abuzive? mariusmincu mariusmincu Buna ziua, Spuneti-mi va rog ,este normal ca sa se perceapa penalitati pentru bani incasati aiurea? Ma refer la acele sume de bani pe care asociatiile le ... (vezi toată discuția)