avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... valabiliatatea unui act
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

valabiliatatea unui act

Cum as putea afla valabilitatea unui act de proprietate?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 19:51, 20 Octombrie 2011
Va adresati unui avocat in cadrul unei consultatii ,ii prezentati actul si acesta va va sfatui.Daca va aprecia va face demersuri la institutiile statului apte sa-i ofere informatiile cuvenite.
este o intrebare mult prea vaga. despre ce act este vorba?! trebuie sa ne dati mai multe detalii pentru a va putea da o parere...sau sa urmati sfatul d-nei av. de mai sus.
Care sunt institutiile apte?
Mentionez ca am un act de vanzare-cumparare,la baza caruia a stat un act de schimb.Acelasi act de schimb a fost folosit dupa 16 ani pentru un act de donatie.(actul initial a fost trecut in registrul de transcriptiuni si inscriptiuni)
Deci, dvs aveti un act de vanzare cumparare la baza caruia a stat un act de schimb.Sa inteleg ca vanzatorul anterior incheierii contractului de vanzare cumparare a incheiat pentru imobilul care face obiectul c.v.c incheiat cu dvs , un act de schimb.
Ce sa mai inteleg ca acelasi vanzator a donat imobilul in cauza altei persoane?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabiliatatea unui act ion73 ion73 Cum as putea afla valabilitatea unui act de proprietate?Ce institutie a statului este abilitata sa descrie situatia juridica a unui act (valabiliatatea)? ... (vezi toată discuția)
Contract de schimb imobil-auto draghicidumitruadrian draghicidumitruadrian Buna ziua, Am o intrebare: Am vazut ca exista contractul de schimb. Doresc sa evit momentan costurile inutile cu cadastru etc (contract de vanzare-cump) si ... (vezi toată discuția)
Detalii imobil inscris in registrul de transcriptiuni si inscriptiuni- unde ma adresez? andreistan andreistan Buna ziua, Doresc sa achizitionez un imobil care nu este inca inscris in cartea funciara. Voi semna un antecontract de vanzare-cumparare cu ... (vezi toată discuția)