avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit imobiliar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit imobiliar

Buna ziua,
Detin o casa ipotecata in favoarea unei persoane fizice si a-si dori sa o vand pentru a stinge ipoteca.
Am gasit un cumparator, dar acesta ar dori sa o achizitioneze prin credit bancar.
Credeti ca se poate acest lucru ?
Cum se poate proceda mai exact ? Mentionez ca ipoteca este de aprox. cca. 20% din valoarea imobilului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 20:23, 19 Octombrie 2011
eu nu cred ca va putea obtine credit, aducand ca garantie un imobil ipotecat, fiindca bancile, in general cer ca imobilele respective, sa fie libere de sarcini....:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar, pe baza nudei proprietati badaxel badaxel Buna ziua. Am cumparat o propietate, in Oradea, un apartament cu 3 camere, in 2004, de la sotul mamei mele, care dobandise bunul inainte de casatoria cu ea. ... (vezi toată discuția)
Executarea in urma unei fideiusiuni poate "ataca" imobil ipotecat? ContSters205719 ContSters205719 Buna! Am urmatoarea situatie: in calitate de administrator la un SRL (2 asociati) am semnat in 2011 un contract de fideiusiune, actualizat anual prin acte ... (vezi toată discuția)
Contractul de ipoteca luiza1918 luiza1918 am cumparat un apartament cu credit ipotecar. as vrea sa stiu daca pot schimba ipoteca pe apartamentul nou cu ipoteca pe un alt apartament care este in ... (vezi toată discuția)