avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale firma cu datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

firma cu datorii

Firma la care eu sunt imputernicit de catre administrator sa-l reprezint are datorii la terti , nu la stat.Asociatul unic nu are proprietati si firma este noua si nu are nimic.
In cazul unei executari silite ce se intampla?
Eu ca imputernicit am facut un angajament de plata. E posibil sa fiu eu executat silit ?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 18:06, 19 Octombrie 2011
daca ati facut un angajament de plata in nume personal atunci puteti fi executat silit daca se va obtine o sentinta in acest sens. ceea ce nu ar trebui sa fie foarte greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil - urgent! CrinaV5 CrinaV5 Buna ziua! As dori si eu un raspuns, va rog. Situatia este urmatoarea: Am locuit cu chirie in apartamentul unei persoane, insa aceasta nu a intocmit un ... (vezi toată discuția)
Se poate "muta" executarea silita pe numele altei persoane? heavenz heavenz Am luat un imprumut ca si persoana juridica la o banca garantat cu bilet la ordin scadent in 2009 si avalizat de mine(persoana fizica) in calitate de unic ... (vezi toată discuția)
Succesorul persoanei juridice radiate? DanyD DanyD Doua societati comerciale incheie un contract de v-c materiale de constructii. Pentru garantarea sumei reprezentand c/v marfa a fost incheiat IN FORMA ... (vezi toată discuția)