avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Am dreptul sa consult dosarele de autorizare taxi de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Am dreptul sa consult dosarele de autorizare taxi de la primarie?

Sunt taximetrist si de ceva timp am intrat in posesia unor informatii precum ca unii colegi de ai mei au obtinut autorizatiile taxi in baza unor documente false care stau la baza acordarii autorizatiei.Aceste nereguli s-au facut cu sau fara stirea inspectorului din primarie care se ocupa cu autorizatiile taxi.As vrea sa stiu daca dosarele depuse pt autorizare de colegii mei sunt documente de interes public si daca as putea cere sa consult si eu actele din acele dosare pt a scoate la lumina acele nereguli?
Cel mai recent răspuns: cipry1983 , utilizator 20:39, 19 Octombrie 2011
mergeti in audienta la inspectorul respectiv, si faceti-i o "sesizare"!
nu cred ca aveti sanse sa consultati dosarele respective;
mai mult ca sigur acele nereguli s-au facut cu stirea lui asa ca degeaba ii atrag eu lui atentia.inseamna ca nu pot dovedi neregulile si totul ramane ca inainte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate spune ca esti hartuit de catre o institutie a statului? dogarudobra dogarudobra am de peste 8 ani un dosar la parchet pt o plangere de tulburare de posesie . Solutia data data de parchet am contestat-o pentru a 3 a oara la tribunal si de 3 ... (vezi toată discuția)
Folosirea corecta a cupolei pentru taxi octaviamedrea octaviamedrea Buna seara! Am o intrebare la care nimeni din acest domeniu nu poate sa-mi rasp a unda. Sotul meu este taximetrist. Astazi, un coleg din breasla l-a ... (vezi toată discuția)
Admitere recurs danocs danocs Buna ziua Ma intereseaza ce sanse ar fi in urmatoarea speta: Am primit solutia scoaterii de sub urmarirea penala cu amenda. Am fost acuzat de o infractiune ... (vezi toată discuția)